Bent u op zoek naar een sorteermachine voor witlof? DWC heeft het. De witlofsorteermachine is identiek aan de groentensorteermachine, met uitzondering van het feit dat het afleggen van de gewogen producten gebeurt op een andere manier. De gewogen combinatie wordt op de overnameband geschoven door speciaal aangepaste elektrische trogbandjes.

De sorteermachine voor witlof is dé oplossing voor uw bedrijf

Het samenstellen van een vastgesteld gewicht dat bestaat uit meerdere stuks is een lastige en tijdrovende bezigheid als men daar een standaard weegschaal voor gebruikt. Deze sorteermachine is speciaal ontwikkeld om dit proces te vereenvoudigen. Met deze semi-automatische weeg- en sorteermachine, waarmee men op eenvoudige wijze snel en nauwkeurig een gewicht kan samenstellen, wordt ‘give away’ gereduceerd tot een absoluut minimum en wordt de capaciteit met gemiddeld 50% verhoogd.

Bekijk video

 

Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op

Staat u op het punt om een nieuwe sorteermachine voor witlof aan te schaffen? Onze experts in Kaatsheuvel, vlak bij Tilburg, helpen u graag bij het kiezen van de juiste machine, eventueel op maat. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat u nodig heeft. Daarnaast zijn we flexibel als het gaat om het bundelen en meenemen van uw wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan of bel naar +31 416 31 58 79 om een van onze experts te spreken. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dutchweightcompany.com.

Anderen bekeken ook:

Aan- en afvoertransportsystemen | Logistieke oplossingen | Etiketteersysteem

Lees nu onze brochure!

En ontdek de voordelen van de VSM-T
Heeft u vragen over onze innovaties? Stuur ons een bericht op info@dutchweighingcompany.com
Lees Brochure