Bij DWC kunt u terecht voor het laten maken van sorteermachine voor groenten om de efficiëntie binnen uw productielijn te verhogen. Het samenstellen van een vastgesteld gewicht dat bestaat uit meerdere stuks is een lastige en tijdrovende bezigheid. Vooral als men daar een standaard weegschaal voor gebruikt. Wij realiseren daarom weeg- en controlesystemen om dit proces te vereenvoudigen. Maak kennis met onze specialisten voor oplossingen voor uw productielijn.

Een nauwkeurige sorteermachine voor groenten

De sorteermachine voor groenten is speciaal ontwikkeld om dit proces te vereenvoudigen. Met deze semi-automatische machine, waarmee men op eenvoudige wijze snel en nauwkeurig een gewicht kan samenstellen, wordt ‘give away’ gereduceerd tot een absoluut minimum en wordt de capaciteit met gemiddeld 25% verhoogd. De sorteermachine voor groenten is met name geschikt voor het wegen van grotere producten zoals witlof, prei, grote wortelen, pastinaak, asperges, zoete aardappelen, pepers, et cetera.

Bekijk video


Vraag een gratis offerte aan

DWC is de
expert voor uw logistieke processen en realiseert een sorteermachine voor
groenten die perfect past binnen uw bedrijf. Onze medewerkers in Kaatshuevel,
vlak bij Tilburg, staan dagelijks voor u klaar om u te informeren én
enthousiasmeren over onze producten. Vraag vandaag nog een vrijblijvende
offerte aan of neem
contact met ons op voor meer informatie. Bel naar +31 416 31 58 79 of stuur een e-mail naar info@dutchweightcompany.com.

Anderen bekeken ook:

Controlesystemen | Aan- en afvoertransportsystemen | Logistieke oplossingen

Lees nu onze brochure!

En ontdek de voordelen van de VSM-T
Heeft u vragen over onze innovaties? Stuur ons een bericht op info@dutchweighingcompany.com
Lees Brochure