DWC in Kaatsheuvel, vlak bij Tilburg, is expert op het gebied van verpakkingslijnen en weegoplossingen. Met een verpakkingslijn worden uw producten snel en nauwkeurig verpakt in de juiste verpakkingsmaterialen. Wilt u uw productielijn nóg efficiënter maken? Schakel dan onze specialisten in voor een oplossing om uw logistiek proces zo nauwkeurig en snel mogelijk te laten verlopen.

Verpakkingslijnen voor een efficiënte productie

Verpakkingslijnen zijn belangrijke schakels binnen uw logistieke proces. Een verpakkingslijn van DWC helpt u met het inpakken van uw waren, zodat dit zo praktisch mogelijk verloopt. U heeft bij ons de mogelijkheid om de volledige verpakkingslijn te optimaliseren, van A tot Z. Wij zorgen namelijk voor een systeem dat de aanvoer van volle kisten met product levert, de producten afweegt en afvoert en vervolgens de lege kisten verwerkt. Heeft u producten die speciale verpakkingen vereisen? Dan helpen wij u met een oplossing op maat.

Informeer naar de mogelijkheden bij onze experts

Om ervoor te zorgen dat de verpakkingslijnen perfect binnen uw onderneming passen, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen en uw aanvraag te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar +31 416 31 58 79 of door een e-mail te sturen naar info@dutchweightcompany.com. Ook is het mogelijk vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Anderen bekeken ook:

Sorteermachine witlof | Robotweegsysteem | Triple-dek-systeem