Bij DWC krijgt u met onze managementsystemen eenvoudig inzage in weegperformance en operator performance. Dit maakt het makkelijker om uw productielijn te optimaliseren en eventueel logistieke problemen verder op te lossen. Maak kennis met onze specialisten die u helpen aan een managementsysteem dat naadloos op uw werkzaamheden aansluit.

Managementsystemen van DWC

Ontdek de managementsystemen van DWC. Het nieuwste “Atlantic“ managementsysteem is een management-software-module waarmee productiebedrijven en pakstations in staat worden gesteld om over real-time informatie te beschikken van hetgeen wat er op de productievloer afspeelt. Per lijn, en zelfs op weegschaal niveau, heeft men inzicht in de performance van weegresultaten en de operators. Deze software beschikt over een ‘e-weegmodule’ waarmee men volgens de ‘e-weegregels’ kan werken. Hiermee wordt give away tot een absoluut minimum gereduceerd. Het systeem beschikt over diverse rapportages en grafieken.

Interesse in de toepassing van onze management software? Klik op één van de onderstaande systemen!

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze managementsystemen kunnen worden gebruikt in combinatie met verschillende typen weegsystemen. Heeft u vragen over Atlantic? Neem contact op met ons team in Kaatsheuvel, vlak bij Tilburg, en bel naar +31 416 31 58 79!

Anderen bekeken ook:

Checkweger | Automatiseringssysteem | DWC systeem