Dutch Weighing Company’s WP5.7 weegsysteem is ideaal voor gebruik door pakstations om bakjes met allerlei verschillende soorten producten te vullen en te wegen. Het systeem is met name zeer relevant voor verpakkingsbedrijven die groenten en fruit wegen en verwerken.

Het systeem werkt in combinatie met onze laatste management softwareontwikkeling genaamd “Atlantic Logic”. Deze Amazon Cloud gebaseerde oplossing maakt het mogelijk om volledige controle te houden over de efficiëntie van de productielijn. De managementsoftware kan gebruikt worden op een vaste PC en via een webapplicatie.

Operators kunnen zeer gemakkelijk werken door middel van het LED-bar systeem dat is geïntegreerd in de Touch screen controller. Deze LED-bar geeft weer wanneer een bakje binnen het tolerantiegebied valt en verwerkt kan worden. Het laatste stabiele eind gewicht wordt vervolgens opgeslagen in de managementsoftware, waardoor de prestaties van zowel de operator als van de verschillende wegingen beschikbaar kunnen worden gemaakt voor statistische analyses en rapportages.

 

Bekijk video

 

 


Heeft u vragen over het WP5.7 Positief Weegsysteem? Neem contact met ons op!

Lees nu onze brochure!

En ontdek de voordelen van het YES 701 Uitweegsysteem
Heeft u vragen over onze innovaties? Stuur ons een bericht op info@dutchweighingcompany.com
Lees Brochure