Fruit Logistica 2020 Berlijn

geplaatst in: Nieuws | 0

Het wereldwijde podium voor nieuwe ideeën, nieuwe input en nieuwe oplossingen.
3.200 exposanten en 78.000 vakbezoekers bezoeken FRUIT LOGISTICA elk jaar om hun volledige zakelijke potentieel binnen de internationale AGF-handel te benutten – en om hun eigen succesverhaal te schrijven!

FRUIT LOGISTICA bestrijkt elke sector van de AGF-sector en biedt een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten bij elke schakel in de internationale supply chain. Het evenement biedt de mogelijkheid om een uitstekend netwerk op te bouwen in elke sector van de industrie.

Van 5 – 7 februari 2020 zullen internationale bedrijven uit de hele AGF-sector – van wereldspelers tot kleine en middelgrote bedrijven – weer aanwezig zijn in Berlijn. Ook Dutch Weighing Company is dit jaar weer aanwezig!

Bezoek de stand van DWC! U kunt ons vinden in Messe Berlin – Hal 9 D-17