DWC staat op de Fruit Logistica Beurs 2019 in Berlijn!

geplaatst in: Nieuws | 0

Van global player, tot regionale ondernemer, van groente en fruit tot verpakking en machine – dat is FRUIT LOGISTICA in Berlijn. Ieder jaar zijn er ruim 3.000 exposanten en 70.000 bezoekers te vinden op de FRUIT LOGISTICA, waarmee het dé beurs is om in contact te komen met ondernemers die actief zijn binnen de groenten- en fruitindustrie. Op deze manier voorziet de beurs in een compleet plaatje van de laatste innovaties, producten en diensten binnen de internationale supply chain sector.

Bent u van plan een bezoek te brengen aan de FRUIT LOGISTICA in Berlijn op 6, 7 of 8 februari 2019?
Bent u van plan om de efficiëntie op de productievloer te verbeteren?
Kom dan een kijkje nemen bij de stand van DWC!

 

U kunt ons vinden in Messe Berlin – Hall 9 D-17 (DE)

 

 

 

Dutch Weighing Company
Jan Damen

logo_dutchweighingcompany_rgb