Métha’Ardennes officiële dealer van DWC in Frankrijk

geplaatst in: Nieuws | 0

Métha’Ardennes is de officiële dealer van Dutch Weighing Company in Frankrijk. Métha’Ardennes is verantwoordelijk voor zowel de verkoop, installaties en de service van de weegoplossingen met management software. Daarnaast ligt de focus op het automatiseren van productieprocessen in combinatie met intelligente weegoplossingen.

Métha’Ardennes is opgericht in 2017 door Victorien Hablot en is uitgegroeid tot een bedrijf met 8 werknemers. Het bedrijf richt zich met name op de producenten van / pakstations voor groenten, zachtfruit en kant-en-klaar maaltijden.

Benieuwd wat Dutch Weighing Company of Métha’Ardennes voor u kan betekenen? Bekijk dan onze Weegoplossingen, VerpakkingslijnenLogistieke Oplossingen en andere Specials of neem contact met ons op!